Min baggrund:

  • Uddannet psykomotorisk terapeut fra Skolen for Holistisk afspænding.

  • 500 t international yoga allianceregistreret yogalærer fra Prana Yoga Shala.

  • Har taget efteruddannelser indenfor mindfulness meditation, psoasbehandling, deep tissue teknikker, Healingskropsbehandling.

  • Tekstforfatter fra Netinspire 2020

  • Herudover  fungere jeg som kommunikationskonsulent for virksomheder og selvstændige.

Referencer:

Yoga &meditation, psykomotorisk terapi: Selvstændig, Hejyoga, Yogahjørnet Christianshavn, Namaste Yoga, Holbrogaard- Miljøterapeutisk psykiatisk behandlingsinstitution, Prana Yoga Shala, FOF KBH, Familieskolen Islandsbrygge, Lansforeningen mod spiseforstyrrelser.

Yoga & Meditation

Den yoga du får hos mig er en evig foranderlig praksis med dybe rødder i dynamisk yoga via vinyasa, samt meditation, psykomotorisk afspænding og så er jeg inspireret af min dansebaggrund.

 

Her inviteres du til at mærke efter hvad kroppen vil - og istedet for at presse stillinger ned over hovedet på dig, bliver stillingerne pejlemærker på din vej i både de dynamiske og stille asanas (stillinger).

 

Du er guided i et omsorgsfuldt - ikke dømmende rum - hvor der er plads til at være på det niveau du er.  Er du i tvivl om du kan være med så skriv endelig til mig. Hvis du har discus prolaps bedes du vente med yoga. Er du gravid vil jeg gerne vide det så jeg kan støtte dig bedst muligt. Har du andre gener - del dem med mig i det omfang du ønsker. 

Tekstforfatter & webdesigner

 

jeg fungere løbende som tekstforfatter, kommunikationskonsulent, websitedesigner hos forskellige selvstændige og virksomheder.  Mine opgaver indeholder; kommunikationsstrategier, tekstforfatning både til nyhedsbreve, hjemmeside indhold, produktbeskrivelser, SoMe, blogindlæg, hjemmeside designs.

Camille Wengel 

@2020 by Camille Wengel Web