top of page

FlodBred
Hjertelig velkommen til brevkassen

Kære du som læser. Vi er alle mennesker og vi er alle fyldte med livsfortællinger. Til tider, kan livet slå knude og vi kan have svært ved at finde ud af hvor vi står, hvor vi skal hen, og hvad vores egne værdier egentlig er. Brevkassen her, er en hjælp til selvhjælp.

Den kan hjælpe dig med at få sat ord på det som fylder og få set på det som fylder - lidt på afstand. Brevkassen er optaget af at bevidne dig. Brevkassen er interesseret i at du bliver forbundet til dig selv og det som er vigtigt for dig i det du står i.

Sådan foregår det:

  • Du skriver om det der fylder hos dig, i felten herunder. Beskriv gerne så billederigt som muligt for dig.

  • DU trykker herefter send,.

  • Du modtager så hurtigt som muligt (var obs på lidt ventetid) en bevidning, et brev som svar på det du har delt. Det er en poetisk bevidning med afsæt i en narrativ tankegang, hvor filosofien er, at hjælpe modtageren med at blive forbundet til sig selv, til egne værdier, og få det som fylder lidt på afstand. Når livet slår kolbøtter, er det en naturlig reaktion at vi tror vi er problemerne... ved at adskille problemerne fra mennesker, får vi fat på det som kan hjælpe os videre, nemlig vores hjerte og vores værdier. 

Hvad kan du skrive ind om og hvem er brevkassen for:

  • du kan skrive ind om det du har lyst til og ofte er det noget som fylder hos dig og hvor du føler du er kørt fast. Det kan være familieforhold, dit selvværd der driller, tanker der tynger dig, kærestesorger, måske er det noget fra arbejdet der tynger dig, konflikter med dit barn. alt . Måske er det mennesker du har haft i dit liv, som dine tanker kredser om. 

  • Brevkassen er for alle, familier, enkeltpersoner, alle køn.

Vigtig Info:

  • brevkassen er gratis input til dit liv. Det er ikke den eneste sandhed, du ved bedst. Det er hjælp til selvhjælp. Det er inspiration og du kan tage det du der giver mening. Brevkassen er anonym og brevkassen har tavshedspligt. Du bedes skrive din email som jeg kan sende dit brev til, men dit navn er valgfrit om du vil anvende. Brevkassen kan ikke stå i stedet for egentlig terapi.

  

Skriv til Brevkassen

Tak for du deler, du vil modtage et brev som svar på dit indsendte;

bottom of page