BIO

Camille Wengel

Min baggrund er en mangfoldig palet af viden, uddannelse, erfaring og fællesnævneren for alt jeg har bidraget med har at gøre med SANSERNE. 

 Jeg har arbejdet på forskellige måder med mennesker, bla som Psykomotorisk Terapeut, hvor jeg har undervist og modtaget klienter i behandlingsforløb.  Da jeg blev mor havde jeg brug for at fordybe mig i min krop igen - for på ny at lærer mig selv at kende og derfor blev jeg yogalærer. Siden jeg var helt ung, har det kunstneriske udtryk været en del af mig, og jeg har bevæget mig fra dansen til skuespillet til sang og sangskrivning og sidstnævnte er der hvor jeg har foldet mit eget indre udtryk helt ud. Herudover er jeg et spirituelt menneske og jeg arbejder tæt sammen med naturens cyklus og årstider. Jeg henter inspiration og viden fra kinesisk medicin og videreuddanner mig løbende. For mig er kroppen vibrerende energi og en powerfulde kile af visdom, som du, når du skaber kontakt til den, kan bruge til at finde ro, få større kontakt til dig selv og dine sande behov.

 

Med SANS har jeg endelig forenet alt min viden til en unikt levende "bevægelse" som er til for at støtte dig i din udvikling og dit liv. Jeg bruger alt min viden, min erfaring og indre guidence til at "holde rummet" for dig omend det er en til en sessioner eller forløb.